Hvala vam što koristite www.dalisteznali.com. Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti i obezbeđivanju sigurnosti vaših ličnih podataka. U nastavku možete pročitati našu politiku privatnosti koja detaljno opisuje kako prikupljamo, koristimo i čuvamo vaše podatke.

Prikupljanje i korišćenje informacija

Na www.dalisteznali.com prikupljamo određene informacije kako bismo vam pružili personalizovano iskustvo. Kada ostavite komentar na našem sajtu, prikupljamo podatke koje ste nam dobrovoljno dali, kao što su vaše ime, e-mail adresa i sadržaj komentara. Ove informacije koristimo samo u svrhu moderiranja komentara i poboljšanja korisničkog iskustva.

Kolačići

Kada posetite www.dalisteznali.com, postavljamo male tekstualne fajlove poznate kao „kolačići“ na vašem uređaju. Ovi kolačići omogućavaju nam da pružimo personalizovano iskustvo i analiziramo podatke o posetiocima kako bismo poboljšali naš sajt. Možete prilagoditi podešavanja kolačića u postavkama svog pregledača.

Korišćeni sadržaj sa drugih veb sajtova

Članci na www.dalisteznali.com mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke itd.) sa drugih vebsajtova. Ugrađeni sadržaj sa drugih vebsajtova ponaša se na isti način kao da ste posetili taj vebsajt. Ti vebsajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće i pratiti vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem.

Marketing, partnerski programi i plaćene promocije

Možda ćemo koristiti vaše lične podatke za slanje marketinških sadržaja putem e-pošte, uključujući informacije o našim partnerima i plaćenim promocijama. Ako se prijavite za naš bilten, vaša e-pošta će se koristiti samo u tu svrhu. Uvek imate mogućnost odjave sa naše liste za slanje biltena.

Prijava na bilten

Ako se prijavite na naš bilten, prikupićemo vašu e-poštu kako bismo vam slali redovne ažuriranja, posebne ponude i druge relevantne informacije. Vaša e-pošta će ostati sigurna kod nas i nećemo je deliti sa trećim stranama.

Starosna ograničenja

www.dalisteznali.com je namenjen svim uzrastima, ali ne prikupljamo svesno lične podatke od maloletnika bez prethodne saglasnosti roditelja ili staratelja.

Čuvanje vaših podataka

Vaše podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjavanje svrhe za koju su prikupljeni. Komentari i njihovi metapodaci čuvaju se neodređeno vreme, ali možete zahtevati brisanje vaših podataka u bilo kom trenutku.

Vaša prava u vezi sa podacima

Imate pravo da pristupite, ispravite, obrišete ili ograničite upotrebu vaših ličnih podataka. Takođe imate pravo da povučete saglasnost koju ste dali za obradu vaših podataka. Ako želite ostvariti ova prava ili imate bilo kakva pitanja u vezi sa vašim podacima, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte.

Zahvaljujemo vam što koristite www.dalisteznali.com i verujemo da će vaša poseta biti uzbudljivo iskustvo. Vaša privatnost je važna za nas i posvećeni smo zaštiti vaših podataka.