Izaberite Stranica

Moda Moda

Upustite se u svet stilova, trendova i kreativnog izražavanja kroz odevanje. Moda je mnogo više od običnog oblačenja – ona je izražajnost, umetnost i način da se izrazimo i pokažemo našu individualnost.
Istražite svet mode i otkrijte različite stilove, trendove i ikoničke dizajnere. Saznajte o istoriji mode i kako se ona razvijala kroz vekove, od klasične elegancije do avangardnih inovacija. Upoznajte se sa modnim ikonama prošlosti i savremenosti, čije su stilove i kombinacije inspirisale i oblikovale industriju mode.

Ovde ćemo vam pružiti uvid u kreativni proces iza kreiranja mode. Upoznajte se sa dizajnerima i njihovom vizijom, istražite modnu industriju i saznajte kako nastaju kolekcije. Otkrijte zanate i tehnike koji stoje iza izrade odeće, kao i uticaj održivosti i etičke mode na industriju.

Moda je takođe pokretač trendova i promena. Saznajte više o aktuelnim modnim trendovima, sezonskim kolekcijama i uticaju društvenih medija na modnu industriju. Istražite modnu fotografiju, editorijale i blogove koji nas inspirišu i informišu o najnovijim dešavanjima u svetu mode.

Moda je način izražavanja identiteta, stila i ličnosti. Istražite kako se moda koristi kao sredstvo samoprihvatanja i samopouzdanja. Saznajte o uticaju mode na naše samopouzdanje i kako možemo koristiti odevanje kao način da iskažemo svoju jedinstvenost i kreativnost.

Uđite u svet mode i otkrijte njenu lepotu, inspiraciju i raznolikost stilova.

Retro ili Vintejdž – nije isto

Otkrijte razliku između retro i vintage stila u modi i saznajte kako možete nositi ove inspirativne trendove. Pronađite svoj jedinstveni izgled sa retro i vintage odećom.

Opširnije

Prvi modni dizajnerski logo na svetu

Otkrijte priču o krokodilu Lacoste, prvom dizajnerskom logu na svetu koji je postao simbol stila i prestiža. Sa kreiranjem 1933. godine, ovaj jednostavni i prepoznatljivi logo ostaje ikona mode i inspiracija za mnoge brendove.

Opširnije

Štikle su prvo nosili muškarci

Otkrijte zapanjujuću istoriju potpetica i saznajte da su muškarci bili prvi koji su nosili visoke štikle kako bi poboljšali svoje veštine u streljaštvu. Istražite kako su se potpetice razvile i postale simbol mode i prestiža.

Opširnije
Loading