Dobrodošli na www.dalisteznali.com. Pristupom i korišćenjem našeg sajta prihvatate sledeće uslove i odredbe. Molimo vas da ih pažljivo pročitate pre nego što nastavite sa korišćenjem sajta.

Ko smo mi

www.dalisteznali.com je edukativno-zabavni portal koji pruža informacije, kvizove i enciklopedijski sadržaj. Mi smo posvećeni pružanju tačnih, relevantnih i zanimljivih informacija našim korisnicima.

Korišćenje sajta

Prilikom korišćenja www.dalisteznali.com, obavezujete se da ćete koristiti sajt u skladu sa važećim zakonima i propisima. Neovlašćeno kopiranje, distribucija ili zloupotreba sadržaja sajta strogo je zabranjena.

Intelektualna svojina

Svi sadržaji na www.dalisteznali.com, uključujući tekst, slike, grafike, logotipe i video snimke, zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Neki od sadržaja mogu biti preuzeti sa besplatnih servisa, ali je većina njih kupljena ili sa platformi i servisa poput Canva Pro, koji dozvoljava korišćenje svog sadržaja samo pretplaćenim korisnicima, a agencija Web Expert studio, koja stoji iza ovog sajta jeste pretplatnik njihove Pro usluge. Dakle, svako neovlašćeno korišćenje ili reprodukcija sadržaja sa ovog veb sajta su strogo zabranjeni.

Sadržaj trećih lica i veze ka drugim veb sajtovima

www.dalisteznali.com može sadržati sadržaj i veze ka vebsajtovima trećih lica. Mi ne snosimo odgovornost za sadržaj ili politike privatnosti tih vebsajtova. Pristupanje i korišćenje takvih vebsajtova obavljate na sopstvenu odgovornost.

Sadržaj koji korisnici generišu

Korisnici mogu generisati sadržaj na www.dalisteznali.com, uključujući komentare i ocene. Korisnički generisani sadržaj predstavlja mišljenje autora i ne odražava nužno naše stavove ili mišljenja.

Restrikcije

Koristite www.dalisteznali.com na odgovoran način. Zabranjeno je koristiti sajt na način koji može uzrokovati štetu drugima ili narušiti našu reputaciju.

Korisnički prilozi

Kada korisnici dostavljaju sadržaj na www.dalisteznali.com, pružaju nam licencu da taj sadržaj koristimo, reprodukujemo i distribuiramo u svrhu našeg sajta. Mi zadržavamo pravo da uklonimo ili izmenimo korisničke priloge prema sopstvenom nahođenju.

Veze ka drugim veb sajtovima

www.dalisteznali.com može sadržati vezice ka drugim vebsajtovima. Mi ne snosimo odgovornost za sadržaj ili politiku privatnosti tih vebsajtova. Pristupanje i korišćenje takvih vebsajtova obavljate na sopstvenu odgovornost.

Disklejmer

Sve informacije na www.dalisteznali.com pružene su u dobroj nameri, ali ne garantujemo za tačnost ili potpunost tih informacija. Korišćenje sajta je na sopstvenu odgovornost.

Zahvaljujemo vam što koristite DLSZ (www.dalisteznali.com) i nadamo se da ćete uživati u našem sadržaju. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa našim uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem dostupne kontakt forme na sajtu.