Poznate ličnosti Poznate ličnosti

Upoznajte se sa inspirativnim pričama o uspehu koje su oblikovale svet u kojem živimo. Između redova ćete otkriti živote nezaboravnih ikona, čija su dostignuća ostavila dubok trag i inspirisala mnoge generacije.

Otkrijte priče o ikonama savremenog doba, čiji su talenat, hrabrost i posvećenost nadmašili granice. Saznajte kako su se glumci, muzičari, sportisti i preduzetnici izdigli iznad ostalih, ostvarivši uspehe koji su ih učinili nezaboravnima. 

Kroz ovu kategoriju ćete imati priliku da saznate o različitim aspektima života poznatih ličnosti. Otkrićete njihove tajne, hobije, čudne navike, humanitarne poduhvate i još mnogo toga. Uz svaku priču ćete otkriti i dublje razumevanje ličnosti koja stoji iza slavnog imena.

Pridružite nam se i proširite svoje znanje o izvanrednim životima poznatih ličnosti.

Stiven King se boji mraka

Saznajte zašto Stiven King, jedan od najpoznatijih pisaca horora, ima fobiju od mraka i kako mu je strah pomogao da stvori zastrašujuće romane.

Opširnije

Anđeo čuvar Elvisa Prislija

Otkrijte tajnu blizanca Elvisa Prislija i saznajte kako je veza sa Džesijem uticala na Elvisov život i karijeru. Upoznajte Elvisovog anđela čuvara!

Opširnije

Lejdi Gaga se boji duhova

Otkrijte tajnu fobije Lejdi Gage – strah od duhova koji utiče na njeno ponašanje i kreativnost. Saznajte kako se suočava sa svojim strahom i inspiriše svoje fanove.

Opširnije
Loading